Όροι χρήσης

 1. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ
 2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 3. Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
 4. ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΙΝΑΙ EXTRA ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ
 5. ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
 6. ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
 7. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ(ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΡΡΙΣΕΥΑΝ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΕΙΣΟΔHΜΑΤΙΑΣ :-))
 8. Τα λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο δικτυακό τόπο billakosstorm.gr ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
 9. Τα σχόλια που αφήνουν οι επισκέπτες εκφράζουν τις δικές τους γνώμες, οι οποίες δεν είναι αναγκαστικά σύμφωνες με τις δικές μου.
 10. Αυτοί οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάξουν. Εάν τυχόν αλλάξουν, δεν οφείλω (και δεν έχω καν την τεχνική δυνατότητα) να ειδοποιήσω κανέναν, πράγμα που σημαίνει ότι αν τυχόν κάποιος ενδιαφέρεται διακαώς για τους όρους χρήσης του ιστολογίου μου, ας ελέγχει τούτη τη σελίδα συχνά, για να δει μήπως άλλαξαν.
 11. Υγ.Μην ξεχνατε οτι δεν ειμαστε επιπλοποιοι αλλα δημιουργοι περιεργων κ προτοτυπων επιπλων κ διακοσμητικων απο παλέτες κ ανακυκλωσιμων υλικων..

 12.  Διαφήμιση:
Στο "billakosstorm.gr" μπορεί να τοποθετούνται διαφημίσεις κάθε μορφής, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί και δοθεί από τρίτους για να σας παρέχουμε διαφημιστικό υλικό.
Δεν φέρουμε οποιαδήποτε ευθύνη για την επικοινωνία του χρήστη με τους τρίτους παροχείς υπηρεσιών που διαφημίζονται στο blog και για την οποιαδήποτε τυχόν εμπορική συναλλαγή που μπορεί να προκύψει από τη μεταξύ τους σχέση.
Το "billakosstorm.gr" δεν εγγυάται και δεν έχει καμία ευθύνη για την ποιότητα, την πληρότητα των υπηρεσιών, την επάρκεια, την αρτιότητα και γενικά την καταλληλότητα προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων, που διαφημίζονται στο blog, και τις συνέπειες από τη χρήση τους.
Άδεια Χρήσης Περιεχομένου:
Το περιεχόμενο του " billakosstorm.gr" μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την άδεια Creative Commons Attribution 3.0 License.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και διανομή του περιεχομένου, ολικού ή μερικού, με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρετε υποχρεωτικά ότι το περιεχόμενο προέρχεται από το "Alexandroupoli online" και θα παρατίθεται σχετικό ενεργό link (σύνδεσμο), εκτός αν αναγράφεται στην ανάρτηση ή το άρθρο ότι "Απαγορεύεται η αναδημοσίευση".

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση, η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος ιστολογίου με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (σύνδεσμο).
*Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.